Spara tid och pengar!

Med Delegias system förenklar du arbetet med att bygga eventwebbar  och registreringssidor, göra utskick och hantera avprickning på plats. Du spar tid och hanterar enkelt och effektivt administrationen inför, under och efter ditt evenemang.

Få full kontroll på dina deltagare!

Vi älskar bra registreringslösningar och hjälper dig som kund att ha full kontroll på dina deltagare. I Delegias system håller vi i nuläget ordning på över 700 000 deltagare i samband med olika kongresser, mässor, konferenser och event.

Enkelt att komma igång!

Du abonnerar på vårt system och hanterar det enkelt själv. Du har alltid tillgång till telefonsupport samt instruktioner i vårt digitala hjälpcenter. Vi hjälper dig skapa framgångsrika evenemang. Boka en kort kostnadsfri webbdemo.

Se vår case-film här!

Delegia rankas som Nordens ledande leverantör av IT-verktyg till mötesindustrin.

”Enkelt och logiskt system med bra funktioner”

Carlson Wagonlit Travel

Nordisk avtalskund

Lätt att hantera registrering, information och uppföljning

1
2
3
4
5
1

Smidig administration med bra registreringslösningar

2

Lätt att bygga snygga eventsidor

3

Enkelt att göra utskick till deltagare via sms och e-post

4

Användarvänlig dra-och-släppfunktion gör det lätt att bygga eventwebb

5

Skapa smart inpassering med Delegia Scan

På Delegia brinner vi för bra registreringslösningar (1) och smidig administration av kurser, konferenser, mässor, kongresser och event. Vi har skapat ett bokningssystem där du enkelt gör egna funktionella registreringsformulär, bygger snygga event-webbsidor (2)  till varje evenemang och hanterar utskick till deltagare via en (3) effektiv sms- och e-postlösning.

Våra användarvänliga mallar med dra-och-släppfunktioner (4) hjälper dig designa funktionella och snygga webbsidor. Vår app Delegia Scan (5) ger dig en smart inpasseringslösning. Hos oss får du ett brett utbud av alla de lösningar du behöver för att skapa och administrera ett framgångsrikt evenemang, hela vägen från planering till genomförande och uppföljning. Hör av dig, så berättar vi mer 🙂

Stolt leverantör till

Få en översikt över Delegias funktioner

Delegia erbjuder funktioner som underlättar arbetet med att administrera konferenser, mässor, kongresser och kurser. Läs mer och välj de funktioner som passar din verksamhet bäst!

Testa våra lösningar  – kontakta oss nu!